Bedrijfsfitness

Sinds de Arbo-wetgeving van 1994 en de daarbij behorende Wet Terugdringing Ziekteverzuim, is de werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim het de bedrijf veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie en preventie begint bij bewegen. Bewegen zorgt voor een toename van de belastbaarheid van de werknemer. Behalve een verbetering van de gezondheid, heeft het sporten met collega’s een positieve invloed op de teambuilding.

Locatie De Laar Oost
In het pand van de Biblioservice Gelderland biedt Fysiofit de Laar werknemers de mogelijkheid deel te nemen aan een bedrijfsfitnessprogramma. We beschikken over een ruime zaal met een grote variatie aan moderne kracht- en cardio toestellen. De cardiotoestellen zijn uitermate geschikt voor het verbeteren van de conditie of het trainen ten behoeve van vetverbranding.

Trainingsmogelijkheden
Aan het begin van de dag, in de pauze of na afloop van het werk kan er individueel of in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut, getraind worden.